Дистрибуция и логистика

Автосервиз, авточасти и услуги

Лиценз

за изкупуване, временно съхранение
и транспорт на отработени масла
ecology

 

partners

Веко продукти

Субару-Габрово

КИА-Габрово

Начало » За нас
за нас

Фирма ЕВРО ОЙЛ ООД е основана и регистрирана на 10 април 2002 г. със седалище гр. Русе.
Предмет на дейност е продажба на гориво-смазочни материали, автокозметика, автоконсумативи и сервизна дейност – профилактика на леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили.

ЕВРО ОЙЛ ООД е основен дистрибутор за Североизточна и Централна България на продуктите на "Приста ойл" EАД – лидер в производството и продажбите на гориво-смазочни материали за България. Паралелно с това фирмата е дистрибутор и на други производители и вносители на качествени артикули: Castrol, Mobil, Texaco, Agip, Valvoline, Monbat, FAAM, Champion – England, Osram – Germany, Snap – USA, Liqui Moly – Germany, маслени, горивни и въздушни филтри за всички видове леки коли и камиони, Гуми – "Диана" ООД и др.


Стратегията на ЕВРО ОЙЛ ООД е насочена към внимателно и целенасочено подбиране на доставчици с доказано име на вътрешния, европейския и световен пазар. Така осигуряваме само качествени продукти със съответните сертификати и осъществяваме коректни бизнес-отношения.

Фирмата присъства на пазара повече от 7 години и непрекъснато внедрява водещи идеи и технологии в организационния, търговския и производствен процес. Във фирмата работят над 20 квалифицирани служители с дългогодишен опит.

Екипът е изграден от професионално подготвени и висококвалифицирани млади хора, обединени от амбицията да предлагат качествено обслужване и предоставяне на изчерпателна и полезна информация на предлагания продукт с цел оптимално постигане на поставените фирмени задачи. Създадени са отлични условия на работа, професионална изява, конкурентно заплащане и фирмено обучение.

През последните години фирмата увеличи продажбите си на пазара и успя да спечели доверието на голяма част от крайните потребители, които превърна в постоянни клиенти. Това се дължи на метода, по който се осъществяват продажбите. Наложен е търговски подход, който е насочен към подпомагане на клиента да индентифицира, обсъди и разреши своя проблем. Продажбите не се осъществяват само на база качеството и цената на предлаганите продукти, а и чрез вникване в проблема, който клиентът се опитва да разреши чрез покупката на продукта ни.

 

НИЕ НЕ ПРОДАВАМЕ ПРОСТО СТОКА, А ЗАДОВОЛЯВАМЕ КОНКРЕТНИТЕ ПОТРЕБНОСТИ НА КЛИЕНТА!


ЕВРО ОЙЛ ООД предлага специални цени на едро за всички настоящи и бъдещи клиенти. За да разберете повече подробности и да получите отлична оферта се свържете с нас.